Löydä Lemu

Tältä sivulta löydät myös Kemppien verkkokaupan.  


Tällä sivulla on hyödyllisiä linkkejä sinulle, joka haluat löytää myös merellisen ja metsäisen Lemun. Mietitpä sitten melontaa, patikointia tai lintujen bongausta, löydät täältä Lemun reittikartat ja kohteet. 

Kotiseutuyhdistykseltä voit myös vuokrata kanootin käyttöösi (ks. alla). 

Voit myös varata pakohuone- tai mysteeripelivuoron kotiseutuyhdistyksen Mäntylästä koko perheelle tai vaikkapa työporukalle. 

Jatkossa löydät täältä myös mm. lähialueen pyöräilyreittikartan. 


Kajakkivuokraus

HUOM: Kajakkien sähköinen varausjärjestelmä on vielä kokeiluvaiheessa. 

Kajakkivuokrauksen ensisijaiset ohjeet löydät täältä

Vaihtoehtoisesti voit myös vuokrata kajakin tämän sivuston kautta seuraavasti: 


1.  Varaa mieleisesi kajakki / kajakit oheisesta varauslinkistä (huom: jos olet vuokraamassa samaksi ajankohdaksi useampaa kajakkia, jokainen vaatii oman varauksensa).


Kemppien kaikki kajakit sopivat myös aloittelijalle.
Kajakeissa on kiinteä pohjaevä. Numero 5 on hieman leveämpi malli ja sopii siten kookkaammalle melojalle. Kajakeissa nrot 4 ja 5 on tavaralokerot.


Tutustu vuokrausehtoihin.

2. Maksa varaustasi vastaava vuokrasumma oheisen linkin kautta. (Maksutapana vielä vain PayPal). Valitse vuokra-aika (4 h tai 12 h), ja sen jälkeen valitse ostoskorissa määrä sen mukaan, oletko vuokraamassa yhtä vai useampaa kajakkia.

3. Kun varauksesi ja sitä vastaava maksusuoritus on vastaanotettu, saat varausvahvistuksen ja avainkoodin kajakkivajaan lomakkeella antamaasi puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen.


Kiitos varauksestasi, hyvää ja turvallista melontaretkeä!


Kemppien myyntituotteet

Kemppien myyntituotteita voit ostaa tämän verkkokaupan lisäksi myös mm. myyjäisistä ja tapahtumista, joissa Kempeillä on myyntipöytä. Verkkokaupan kautta ostamasi tuotteet toimitetaan toivomaasi noutopisteeseen, tuotteita ei postiteta eikä toimiteta kotiosoitteeseen. Noutopisteitä ovat mm. Lemun kirjasto ja kesäaikaan Kemppien tupa. Tuotteet ovat noudettavissasi n. 2 viikon kuluttua tilauksestasi.